Regnbågscafé i Vasa

För dig som går i högstadiet eller på andra stadiet. Vi håller till i Folkhälsanhuset på Rådhusgatan 25 i Vasa. Vi fikar, hänger, pratar och spelar spel onsdagar mellan kl 18-21, det går bra att droppa in under kvällen. För mer info kolla in @regnbagscafevasa på Instagram (länk till Instagram-profilen).


Svenskspråkig regnbågsungdomsverksamhet som ordnas av andra organisationer:

Ungpride (HBTIQA+-ungdomsgruppen i Helsingfors, för 13-25-åriga)

Läs mer på Ungprides hemsida ungpride.munstadi.fi.

Ungdomsverksamhet i Borgå (för 14-22-åriga)

Borgå Regnbågscafé fungerar på svenska och finska och du hittar bäst aktuell information om det på deras Facebook-sida (länk till sidan).


Frågor och hjälp

Grubblar du över något som berör sexualitet, kön, sexuell läggning, trans, manligt/kvinnligt eller har du hamnat i en situation du behöver hjälp med? Du är välkommen att skriva oss anonymt eller med namn på adress regnbagsankan@regnbagsankan.fi.

Det går också att ställa frågor som kommentar här på vår webbsida. Vi jobbar under tystnadsplikt och svarar på frågorna inom en vecka och så fort som möjligt under sommarmånaderna.

Regnbågsankan svarar också på frågor via tjänsterna UngInfo (länk till hemsida) och Decibel (länk till hemsida).

2 kommentarer

Oliver · 17.07.2021 kl. 17:15

Hej, jag heter Oliver och jag är en 17-årig trans pojke. Jag har inte många vänner och jag känner inga andra trans pojkar. Jag skulle vilja ha några vänner som är som jag men jag vet inte hur jag ska hitta dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.