Är du Regnbågsankans nya koordinator för ekonomi?

Regnbågsankan söker nu en

KOORDINATOR FÖR EKONOMI

för skötandet av löpande ekonomi, bokföring, budgetuppföljning samt beredning av understödsansökningar och rapportering. Vi erbjuder dig som är samarbetsvillig, kan och tycker om föreningsekonomi en flexibel arbetstid på ca 16 timmar i månaden för en lön på 200 €. Arbetet sker i första hand på distans, men vi kan vid behov även erbjuda delat arbetsutrymme på kansliet i Sörnäs, Helsingfors. Du förväntas i begränsad omfattning vara beredd att delta i styrelsemöten (kvällstid) för uppföljning av ekonomin, men detta kan även ske på distans.

Är det här något för dig? Skicka din fritt formulerade ansökan med cv till ordforande@regnbagsankan.fi senast den 29 februari. Intervjuer sker enligt överenskommelse, vid behov även innan ansökningstiden löpt ut.

Vi hoppas den som väljs är tillgänglig för att påbörja uppdraget snarast möjligt.

Mer information om tjänsten får du av Regnbågsankans ordförande Sasha Linder per telefon 044 2031289 eller e-post ordforande@regnbagsankan.fi.

Kategorier: Föreningen