Håller du på med kreativt skrivande och skulle gärna skriva och bolla tankar tillsammans med andra? Eller vill du kanske hitta inspisen till att skriva? Då har vi nåt mycket speciellt på kommande för dig! Regnbågsankan ordnar en skrivarverkstad för hbtiqa+-personer under hösten 2019. Verkstaden träffas fyra gånger i Helsingfors med start söndagen den 8 september kl. 13-16, med följande träffar samma tid 13.10, 10.11 och 8.12.

Som handledare för verkstaden fungerar Martina Moliis-Mellberg och Lisen Sundqvist, som vill hjälpa dig hitta eget uttryck och egna ord i ditt skrivande. Ingen tidigare erfarenhet av kreativt skrivande behövs, alla intresserade är hjärtligt välkomna.

Kursen kostar 40 €, eller 20 € för låginkomsttagare och medlemmar. Vi har potentiellt möjlighet att stå för dina resekostnader fast du reser även längre ifrån. Om du önskar få dina resor ersatta, berätta vänligen detta i samband med din anmälan.

Verkstaden ordnas på vårt kontor på Tavastvägen 29, 7. vån., Helsingfors. Våra utrymmen är tillgängliga, men vi saknar tyvärr tillgänglig WC. Mer info om tillgänglighet fås via mail.

Det finns endast ett begränsat antal platser, så det gäller att vara snabb! Du kan anmäla dig genom att maila regnbagsankan@regnbagsankan.fi.

Välkommen med och inspireras!

Kategorier: Föreningen