Bilden lånad från helsinkipride.fi

Bilden lånad från helsinkipride.fi

Hej,

Det var en stund sedan det senast kom ett månadsbrev men här kommer ett par viktiga punkter till er alla.

  1. Regnbågsankans vikarierande koordinator säger hej

  2. Vi ses väl på Helsinki Pride?

  3. Vad förväntar du dig av Regnbågsankan?

  4. Ungdomarna bloggar

  5. Sommarstängt i juli

1. Eftersom Fredrika Biström är på moderskapsledighet är det Tobias Larsson som samordnar och skriver det här till er. Jag är anträffbar på den vanliga epostadressen och det vanliga telefonnumret. Då min arbetstid är lite oregelbunden är SMS oftast ett bättre sätt att få kontakt än att ringa men all kommunikation är välkommen.

Alla kontaktuppgifter till Regnbågsankan finns här: http://www.regnbagsankan.fi/kontaktinfo/

 

2. Helsinki Pride anordnas i år 27.6 – 3.7.

 

Regnbågsankan kommer naturligtvis att tåga i paraden 2 juli och hoppas att så många medlemmar och vänner som möjligt vill gå med oss.

 

1 juli, dagen före paraden, anordnar Regnbågsankan tillsammans med ett antal andra finlandssvenska organisationer ett gemensamt mingel under regnbågen på Luckans Veranda kl 17-21, ingång från Georgsgatan. Alla är varmt välkomna att komma med och umgås.

 

Mer exakt information kommer närmare Pridefestivalen, men anteckna datumen. Mer info om Helsinki Pride finns här: http://www.helsinkipride.fi/svenska/swedish-page/

 

3. Regnbågsankan är din förening – vi finns här för våra medlemmars skull. Vad skulle du vilja att vi ordnar? Fler sociala evenemang där man bara kan träffas? Fler föreläsningar? Picknickar i det gröna? Eller något helt annat?

 

Om du har en idé får du gärna dela den med oss på regnbagsankan@regnbagsankan.fi

 

4. Nu finns Ung Pride – sidan där Helsingfors stads grupp för unga HBTIQA-personer bloggar om sig själva, sina tankar och sin vardag. Här finns också en imponerande ordlista för den som känner sig osäker och vill veta mer och en händelsekalender mer riktad till unga. Sidans adress är http://ungpride.munstadi.fi.

 

5. När Pridefestivalen är över tar Regnbågsankan sommarledigt under juli månad. Då kan det ta lite längre tid att få svar på frågor, men vår mejladress stänger aldrig helt.

 

Vänliga hälsningar,

 

Tobias Larsson

Verksamhetskoordinator

Kategorier: Föreningen