Regnbågsankan är en ung svenskspråkig, registrerad medlemsförening i Seta (Sexuellt likaberättigande r.f.) Vi jobbar i första hand på svenska för hbtiq-personer, deras rättigheter och välmående, i Finland. Föreningen samarbetar med centralorganisationen Seta och dess övriga medlemsföreningar.

Verksamhetskoordinatorn är den som, tillsammans med styrelsen, utvecklar föreningens verksamhet. Verksamhetskoordinatorn sköter också om det praktiska i föreningen; håller kontakten till medlemmarna, ansvarar för hemsidorna, arrangerar föreningens evenemang för både allmänheten och medlemmarna, föreläser i skolor osv. Vi söker en öppen, kreativ och social person som är bra på och trivs med att jobba självständigt. Ett engagemang för hbtiq-frågor och –personer är viktigt. Till det här jobbet vill vi ha en person som är bra på att skapa nätverk, både inom och utanför föreningen, på olika plan i samhället.

Du ska trivas med att jobba med människor i alla åldrar och ha en lämplig utbildning, gärna med social eller humanistisk inriktning. Ett gott språk, kunskaper i finska och engelska, flexibilitet, god organiseringsförmåga och tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriter. Föreningens verksamhetsområde är det svenskspråkiga Finland, så Du bör vara beredd på att resa. Det dagliga arbetet sköts från föreningens kontor, i centrala Helsingfors

Anställningen är på deltid, ca 2-3 dagar i veckan, och är tidsbunden 26.3.2016-3.2.2017. Möjlighet till förlängning finns. Prövotiden är 2 månader. Arbete på kvällstid och under helger kan förekomma. Arbetet går bra att kombinera med annat deltidsarbete eller studier. Lön enligt överenskommelse.

Skicka in Din fritt formulerade ansökan och CV till föreningens ordförande Oscar Ohlis, ordforande@regnbagsankan.fi senast  den 16.2. Eventuella frågor kan riktas till samma e-postadress.

Mera information om föreningen hittas på www.regnbagsankan.fi


Tips:

  • Seta söker en Servicehandledare till Setas Transstödcentral och en kontorsarbetare till Setas kontor. Läs mer på Setas hemsida. Sista ansökningsdag 5.2.2016.
  • Regnbågsfyren letar en Projektledare för Åland Pride 2016. Läs mer på Arbetsmarknad & Studiers sida. Sista ansökningsdag 15.2.2016.