Under Regnbågshelgen 2015 kommer Regnbågsankan att i år igen kröna årets vinnare av priset Guldankan. Vem tycker du skall vinna i år? Priset finns till för att lyfta fram personer, projekt eller instanser som på ett betydande sätt jobbat för mångfald, mänskliga rättigheter, fördomsfrihet och sexuella minoriteters och könsminoriteters rättigheter, främst inom Svenskfinland. Vinnaren av Guldankan 2015 utses av Regnbågsankan rf:s styrelse utifrån de nomineringar som kommit in. Skicka in ditt förslag med motivering så fort som möjligt eller senast 25.9.2015 till regnbagsankan@regnbagsankan.fi eller genom kontaktformuläret. Tidigare vinnare är bl.a. Monika Pensar, Anders Huldén, Karl af Hällström, Jeanette Östman, Camilla Gunell, Tahdon2013 och Radio X3M. Välkommen med din nominering!

rbh13-draft_guldankan

Kategorier: FöreningenRBH15