pargas4

I Pargas och Mariehamn firades Pride samma dag 22.8.2015 med festlig parad genom staden. Regnbågsankan representerades i båda tågen, så både den nya och den föråldrade banderollen kom till användning. I Pargas deltog ca 300 personer och en liten och stillsam motreaktion med budskapet ”vad säger Bibeln?” fanns på plats. På Åland var det hela 2000 personer som marscherade och reaktionerna var enbart positiva. I båda paraderna spelades musik och stämningen var festlig, glad och framåtsträvande. Läs mer om festivalerna i lokal press:

åland pride

Regnbågsankan kom med en ”Hälsning från fastlandet” efter paraden i Mariehamn. På bilden styrelsemedelm Tobias Larsson.

pargas3mini

I startgroparna. I Pargas deltog bland annat Miss Gay Finland år 2015 Catariina Salo och Dan Granqvist från Radio x3m.

Foton: Regnbågsankan

 

Kategorier: FöreningenSamarbete