Cupcakes i regnbågens färger

Är frågor om sexualitet, läggning och kön aktuella för dig? Tycker du om att träffa andra unga, snacka om vem du är och om hbtiq i en trygg miljö med en insatt gruppdragare? Regnbågsankans ungdomsgrupp i Vasa finns i huvudsak till för att stöda och skapa gemenskap. Vi dricker kaffe, bjuder in gäster, diskuterar, pysslar och gör kulturbesök. Aktiviteterna varierar beroende på önskemål. Som deltagare behöver du inte veta vilken sexuell läggning eller könstillhörighet du har, eller vara det ena eller det andra. Huvudsaken att du är intresserad.

Vi träffas i centrala Vasa och de som anmält sig till gruppen får träfftid och plats per e-post. Det går att delta anonymt och vi berättar inte åt omgivningen vem som är med i gruppen.

Alla nya är varmt välkomna med! Vill du veta mer/anmäla dig till nästa träff maila kontaktperson julia@regnbagsankan.fi. Det går också att ringa åt Julia på tfn 044-517 0107.

Ungdomsgruppens verksamhet är ett samarbete mellan Regnbågsankan, Folkhälsan och Decibel.

Regnbågsankans ungdomsverksamhet innefattar också en ungdomsgrupp i Jakobstad och en i Helsingfors, i samarbete med Helsingfors Stad. Vi besöker också skolor och lärarrum regelbundet.

Regnbågsankan är en av föreningen Setas medlemsföreningar. Seta eller Föreningen för Sexuellt likaberättigande rf är en kommunal människorätts- och på det sociala området verkande organisation, som grundades år 1974. SETAS grundprincip har varit att uppnå jämställdhet människor emellan, oberoende av sexuell inriktning eller könsidentifiering.

Kategorier: Föreningen