Helsingfors svenska ungdomsarbetsenhet: Vi sätter i gång en svenskspråkig grupp för unga hbtiq-personer (övre åldersgräns 25 år) i huvudstadsregionen. Tanken är att träffas en gång i veckan och att verksamheten och innehållet utformas på basis av vad gruppen själv önskar. Vi vill erbjuda en möjlighet att umgås med likasinnade och jobba fram en bra gruppsamhörighet. Om vi vill, kan gruppen vara till för träffar där vi pratar och umgås. Känner vi för att vara aktiva kan vi tillsammans organisera verksamhet för gruppen eller för andra ungdomar, eller varför inte marschera i Prideparaden tillsammans? Med gruppen skulle vi anta nya utmaningar, stora och små.

Blev du intresserad?

Vår första träff är måndagen den 12 maj klockan 18:30. Kontakta oss och fråga mera genom att mejla ung.grupp@gmail.com, senast onsdagen den 7 maj. Det är helt okej att vara nyfiken och osäker, du binder dig inte till någonting. Känsliga ämnen och personliga erfarenheter som diskuteras stannar också inom gruppen. Verksamheten är gratis.

Vem är det som möjliggör det här då?

Vi är två ungdomsarbetare engagerade inom hbtiq-frågor som vill skapa någonting unikt tillsammans med just er. Vi har tystnadsplikt.

Nicole Stambej och Nadja Leham
Ungdomsarbetare
Helsingfors svenska ungdomsarbetsenhet

Kategorier: Samarbete